Εμ. Φαρσάρης: Ο ευγενής, ο πνευματώδης, ο καταρτισμένος, ο Άνθρωπος

Εμ. Φαρσάρης: Ο ευγενής, ο πνευματώδης, ο καταρτισμένος, ο Άνθρωπος

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία - Αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, επισημαίνει στο Livetalks o Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Είναι από τις περιπτώσεις που η φράση "αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό" κρατά όλη τη σημασία της. Η είδηση του θανάτου του Ηρακλειώτη δικηγόρου και ιστορικού προέδρου του Εργοτέλη Εμμανουήλ Φαρσάρη, προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία αλλά και πληθώρα συζητήσεων για την σπάνια προσωπικότητά του. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε στο Livetalks ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Άρης Ροζάκης: "Είναι δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό κάποιων ανθρώπων, τέτοιου είδους προσωπικότητες σπανίζουν και γινόμαστε φτωχότεροι όλοι" 

Ο Μανώλης Φαρσάρης, όπως υπογράμμισε ο κ. Ροζάκης, εκτός από σπουδαίος άνθρωπος, με Α κεφαλαίο, υπήρξε εξαίρετος επιστήμονας. "Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν πήραν πολλά" ανέφερε. Υπογράμμισε ότι προσπαθούσε πάντα να βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και να προσφέρει τις γνώσεις και τις συμβουλές του. "Πνευματώδης διαβασμένος, με την αυτοπεποίθηση που του έδινε η κατάρτιση του".
Αναφέρθηκε στην σεμνότητά του, και τόνισε χαρακτηριστικά "Ο επαγγελματικός μας στίβος είναι δύσκολος, αλλά δεν υπάρχει συνάδελφος να πει πικρό λόγο για τον Μανώλη Φαρσάρη" . 

Ακούστε τα όσα είπε ο κ. Ροζάκης στο Livetalks για τον Μανώλη Φαρσάρη: 
 

Φαρσάρης Ιωαννίδης Παπανδρέου

Η φωτογραφία είναι από τη δεκαετία του "60 και δημοσιεύτηκε σε πρόσφατο αφιέρωμα της εφημερίδας "Καθημερινή" στο βιβλίο του Φοίβου Ιωαννίδη, «Μια ζωή γεμάτη». 
Στην αυλή του σπιτιού του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ψυχικό. Αριστερά διακρίνεται ο Φοίβος Ιωαννίδης και δεξιά ο Μανώλης Φαρσάρης


Το «αντίο» της ΠΑΕ Εργοτέλης
 

Η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Μανώλη Φαρσάρη για το θάνατο του.

«Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του εκλεκτού μέλους της οικογένειας του Εργοτέλη, και πρώην Προέδρου του συλλόγου Μανόλη Φαρσάρη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα θυμόμαστε για πάντα την προσφορά του στην ''κιτρινόμαυρη'' οικογένεια. Ας είναι η μνήμη του αιώνια».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ