Εμβολιασμό ζητούν οι ιατρικοί επισκέπτες

Εμβολιασμό ζητούν οι ιατρικοί επισκέπτες

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ στηρίζει το αίτημα

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ στηρίζει το αίτημα του Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης για άμεση ένταξη των ιατρικών επισκεπτών στο πρόγραμμα εμβολιασμού ενάντια του covid-19.

Με αφορμή το δίκαιο αίτημα των ιατρικών επισκεπτών, μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού σε όλους τους κλάδους εργασίας που βρίσκονται στην παραγωγή αυτήν την περίοδο και έχουν αναγκαστικά επαφές με τον κόσμο, όπως είναι οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ, οδηγοί κούριερ και ντελίβερι, εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οδηγοί ταξί, εργαζόμενοι στην εστίαση και τον τουρισμό κλπ. 

Όλοι οι εργαζόμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες αποτελούν ομάδα εργαζομένων υψηλού κινδύνου και δικαιούνται εκ των πραγμάτων την υγειονομική κάλυψη και προστασία.

Απαιτούμε την ένταξη όλων των εργαζομένων και επαγγελματιών στο πρόγραμμα εμβολιασμού «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Ο ευκαιριακός και αποσπασματικός εμβολιασμός από υπολειπόμενες δόσεις ενέχει τον κίνδυνο δημιουργίας εργαζομένων δύο ταχυτήτων, πράγμα το οποίο δεν θέλει κανείς!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ