Έμπαινε σε επιχειρήσεις κι έκλεβε χρήματα και προϊόντα

Έμπαινε σε επιχειρήσεις κι έκλεβε χρήματα και προϊόντα

Στο σπίτι της γυναίκας οι αστυνομικοί βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία

Κυριολεκτικά ό,τι έβρισκε μπροστά της έκλεβε μια γυναίκα στα Χανιά, η οποία τελικά πιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές, έχοντας προλάβει να διαπράξει 4 κλοπές και διαρρήξεις σε επιχειρήσεις. Συνολικά είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 870 ευρώ, ποσότητα μελιού και λαδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη χθες το πρωί, στα Χανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατηγορούμενη για κλοπή. Εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Ειδικότερα, κατά τις νυχτερινές ώρες της 11.07.2021 σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από δύο επιχειρήσεις συνολικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η γυναίκα διέπραξε τις παραπάνω κλοπές.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 23.05.2021 έως και 19.06.2021 η γυναίκα είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές- διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, ποσότητα μελιού και ποσότητα λαδιού.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας με την συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ,
  • Διαρρηκτικά εργαλεία και
  • Μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ