Ένα χρόνο μετά, δεν ξεχνούν την αδικοχαμένη Κάλλια

Ένα χρόνο μετά, δεν ξεχνούν την αδικοχαμένη Κάλλια

Εκδήλωση μνήμης για την αδικοχαμένη μητέρα αλλά και όλα τα θύματα της ασφάλτου το 2019, από την ομάδα SOS-ΒΟΑΚ

Δεν ξεχνούν την αδικοχαμένη Κάλλια Λάμα, τη νεαρή μητέρα, που "έσβησε" στην άσφαλτο ένα χρόνο πριν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό της αλλά και την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυση της ομάδας “SOS ΒΟΑΚ”, μιας ομάδας που πήρε σάρκα και οστά εξαιτίας των ζωών που χάνονται άδικα στους δρόμους της Κρήτης, διοργανώνεται εκδήλωση μνήμης για όλους εκείνους που "έσβησαν" στο οδικό δίκτυο της Κρήτης το 2019.

Μέλη της ομάδας θα βρεθούν στις 15 Αυγούστου στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η γλυκιά Κάλλια, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, σε μία εκδήλωση μνήμης και πένθους και για τις 60 ψυχές που έφυγαν μέσα στο 2019. «Ενός λεπτού σιγής, ενός λεπτού θύμησης, ενός λεπτού ελπίδας αντάμωσης. Η ομάδα SOS-ΒΟΑΚ ταπεινά και με σεβασμό αναγγέλλει τη δράση 60’’ δευτερόλεπτα ξανά μαζί, κρατώντας ενός λεπτού σιγή, αφιερώνοντας ένα δευτερόλεπτο για κάθε ψυχή, σε κάθε συνάνθρωπο που έφυγε τόσο απρόσμενα από κοντά μας, αφήνοντας τεράστιο κενό σε οικείους και αγαπημένους».

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 13.00 το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου, στο βενζινάδικο της Αγίας Πελαγίας, πάνω στον ΒΟΑΚ. Ανήμερα της Παναγίας η 32χρονη Κάλλια βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο επειδή κάποιος άλλος οδηγός φέρεται να έκανε αναστροφή σύμφωνα με το τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ, στη μέση της εθνικής, στο ύψος του βενζινάδικου, στην Αγία Πελαγία.

 

 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργηματος στον εμπλεκόμενο οδηγό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης αναφορικά με το τροχαίο της αδικοχαμένης Κάλλιας έχει προχωρήσει και μάλιστα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργηματος στον εμπλεκόμενο οδηγό, γεγονός που επιβεβαίωσε στο Cretalive, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της άτυχης κοπέλας, κ. Γιώργος Κοκοσάλης.

Η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση, αφορά στην κατηγορία της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών από την οποία επήλθε θάνατος.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ