Ενεργειακή αναβάθμιση Λυκείου Παλαιόχωρας και Γυμνασίου – ΕΠΑΛ Καντάνου
Υποβλήθηκαν οι μελέτες
Μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων Γενικού Λυκείου Παλαιόχωρας και Γυμνασίου – ΕΠΑΛ Καντάνου υποβλήθηκαν, μετά από την εισήγηση- πρόταση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, Σταματίας Σταυρίδου – Βλησίδη και τη σύμφωνη γνώμη των μελών της επιτροπής.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ως αποτέλεσμα των ανωτέρω εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, η ενεργειακή απόδοση με ανακαίνιση της δημόσιας υποδομής έργα επίδειξης και υποστηρικτικά μέτρα (έξυπνη διαχείριση της ενέργειας και της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας) για το Γυμνάσιο – ΕΠΑΛ Καντάνου με το ποσό των 682.416,00€.
Όσον αφορά το Λύκειο Παλαιόχωρας έχει κατατεθεί από πλευράς του Δήμου, ένσταση για επανεξέταση της πρότασης και αναμένουμε την έναρξη εφαρμογής του Προγράμματος ΗΛΕΚΤΡΑ που αφορά επίσης την ενεργειακή αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων για να υποβάλλουμε την ήδη υπάρχουσα μελέτη χωρίς να παραιτηθούμε από την υποβολή της αρχικής πρότασης στο ΕΣΠΑ.
- Νεαρός, παντρεμένος με παιδιά, ο δολοφόνος της βιολόγου - Φέρεται να ομολόγησε προφορικά
- Αγορά: Εκπτώσεις ... διαρκείας κι ελπίδες για ελαφρύνσεις!
- 12ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας!