Εντοπίστηκαν ζωντανοί οι αγνοούμενοι - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες!

Εντοπίστηκαν ζωντανοί οι αγνοούμενοι - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες!

Πώς σώθηκε το ζευγάρι - Η συγκλονιστική προσπάθεια του 44χρονου

Ευχάριστα νέα για τον 44χρονο και την 39χρονη που βγήκαν βαρκάδα και είχαν χαθεί τα ίχνη τους, αφού εντοπίστηκαν ζωντανοί!

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι, που ζει και δραστηριοποιείται στη Γερμανία, έκανε διακοπές στο Λέντα. Μάλιστα, ο 44χρονος άνδρας που κατάγεται από κεφαλοχώρι της Μεσαράς είχε υπάρξει πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας και είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη με την 39χρονη Γερμανίδα. Το Σάββατο το ζευγάρι ενοικίασε ένα μικρό σκάφος για βόλτα στη θάλασσα, ωστόσο λόγω της θαλασσοταραχής και των ισχυρών ανέμων η βάρκα παρασύρθηκε στα ανοιχτά. 

Η κινητοποίηση του Λιμενικού ήταν άμεση και οι έρευνες μεγάλες. Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής ήρθαν τα ευχάριστα νέα με τον εντοπισμό του ζευγαριού!

Κολύμπησε μέχρι τη μονή Κουδουμά!

Οι λεπτομέρειες που κράτησαν ζωντανό το ζευγάρι συγκλονίζουν. Ο άντρας κολύμπησε, παρά τη θαλασσοταραχή, μέχρι τη μονή Κουδουμά και ζήτησε βοήθεια, την ώρα που η γυναίκα παρέμεινε σε σπηλιά βρίσκοντας εκεί καταφύγιο και περιμένοντας τη σωτηρία και τα καλά νέα από τον 44χρονο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι ντόπιοι, συγκλονισμένοι από τη θετική έκβαση της ιστορίας, κάνουν λόγο για το θαύμα της Παναγίας που κράτησε ζωντανό και δυνατό τον άντρα για να κολυμπήσει μέχρι τη μονή.

Αμφότεροι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά εξαντλημένοι και θα μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ