Επαφές του Γιώργου Αθανασάκη στην Αθήνα

Newsroom
Newsroom

Του υποψήφιου Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου

Σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη είχε στην Αθήνα, όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες, ο υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Λασίθι ώρα ευθύνης» ,Γιώργος Αθανασάκης.

Εποικοδομητική και χρήσιμη αποδείχθηκε η συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, με τον οποία η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από έργα οδικά, ύδρευσης, αποχέτευσης και σχολικής στέγης.

Μεγάλα ζητήματα τα συγκεκριμένα και για το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και γι’ αυτό το λόγο μπαίνουν στην κορυφή του διεκδικητικού πλαισίου αλλά και στις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Λασίθι ώρα ευθύνης».

Μεθοδικά και στοχευόμενα θα διεκδικηθούν χρηματοδοτήσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν, με τον κ. Λιβάνιο να εμφανίζεται πρόθυμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Επίσης ο κ. Αθανασάκης συναντήθηκε με τον Γ.Γ  Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη με τον οποίο συζητήθηκαν εκτενώς οι ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα ΝΕΑΡΧΟΣ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για έργα στη νησιωτική Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών και δίκτυα διανομής ύδατος που ενδιαφέρουν το Οροπέδιο Λασιθίου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ