Επαναλειτουργούν τα Κ.Α.Π.Η Δήμου Ρεθύμνης

Επαναλειτουργούν τα Κ.Α.Π.Η Δήμου Ρεθύμνης

Παρέχουν στα μέλη τους ιατροκοινωνικές υπηρεσίες

 

Την  επαναλειτουργία των Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ρεθύμνου ανακοινώνει το  ΝΠΔΔ  «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία» η οποία όπως προβλέπεται, θα πραγματοποιηθεί -αρχικά- στον τομέα της παροχής των ιατροκοινωνικών υπηρεσιών και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στα Μέλη των ΚΑΠΗ με αυτοπρόσωπη παρουσία είναι:  Ατομική συμβουλευτική,  Συνταγογράφηση χρόνιων φαρμάκων, Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτικές και λοιπές Υπηρεσίες υποστήριξης και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Τονίζεται ότι, η εξυπηρέτηση με αυτοπρόσωπη παρουσία αφορά, αποκλειστικά και μόνο, στα Μέλη των ΚΑΠΗ που έχουν  πραγματοποιήσει και τις δύο δόσεις του εμβολίου ή έχουν νοσήσει καθώς και από  προσωπικό το οποίο έχει επίσης ολοκληρώσει  τον εμβολιασμό ή έχει νοσήσει. Η επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης είναι απαραίτητη και υποχρεωτική.

Η προσέλευση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού,  με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και αυστηρά για την παροχή των προβλεπόμενων υπηρεσιών.

  • Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε τα Μέλη να επικοινωνούν τηλεφωνικά,  με το ΚΑΠΗ που είναι ήδη εγγεγραμμένα:
  • ΚΑΠΗ   (Α΄ & Δ΄)  Κεντρικό, τηλ.: 28310 27800 
  • ΚΑΠΗ     Μασταμπά, τηλ.: 28310 40528
  • ΚΑΠΗ  (Β΄)  Καλλιθέας, τηλ.: 28310 55243
  • ΚΑΠΗ  (Γ΄)  Περιβολίων - Μυσσιρίων, τηλ.: 28310 57579
  • ΚΑΠΗ  (Ε΄)  Τσεσμέ - Πλατανιά, τηλ.: 28310 51339

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ