Επί τάπητος τα προβλήματα των αγροτών της Ιεράπετρας

Newsroom
Newsroom

Εκπρόσωποί τους συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας με τον αντιπεριφερειάρχη Νομού Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη. Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

"Κατά τη σύσκεψη έγινε αναφορά σε πλήθος θεμάτων αγροτικού και μη αντικείμενο, πάντα με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας του αγρότη και γενικότερα των πολιτών του Νομού Λασιθίου.

Κυριαρχία θέματα στην συζήτηση υπήρξε η ανάγκη δημιουργίας νέων Ενεργειακών Κοινοτήτων, η έλλειψη εργατικού δυναμικού και η αύξηση του κόστους παραγωγής για τους αγρότες, η προβληματική χάραξη του ΝΟΑΚ με τις επιπτώσεις που θα επιφέρει αν προχωρήσει ως έχει, ο χαρακτηρισμός περιοχών ΠΕΠ 12 (Περιοχές Ειδικής Προστασίας) στην περιοχή της Ιεράπετρας και πως περιορίζει την οποιαδήποτε ανάπτυξη αυτών των περιοχών, κ.α.

Ο κ. Ανδρουλάκης με την σειρά του δεσμεύτηκε πως θα ερευνήσει πολλά εκ των ζητημάτων που τέθηκαν σήμερα στο διάλογο μας και θα ανανεώσαμε άμεσα το ραντεβού μας για εξελίξεις σε αυτά τα θέματα". 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ