Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του δήμου Μαλεβιζίου

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του δήμου Μαλεβιζίου

Κλειστό το Δημαρχείο

Κλειστές είναι σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου στην Πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι, έπειτα από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο. Πρόκειται για υπάλληλο οδοκαθαριότητας που εργαζόταν στο τμήμα που υποστηρίζει την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων του Δημαρχείου.

Για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, προληπτικά θα παραμείνουν κλειστές σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου όλες οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο, καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία.

Εφαρμόζονται πλήρως και με υπευθυνότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος σε δημόσιες υπηρεσίες και πραγματοποιείται απολύμανση όλων των δημοτικών χώρων. Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα στο οποίο υπάγεται ο υπάλληλος έχουν ήδη τεθεί σε προληπτική καραντίνα 14 ημερών.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία. Στο πλαίσιο αυτό έχει κληθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια τεστ διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού στους δημοτικούς υπαλλήλους, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 11 Μαρτίου νωρίς το πρωί. Η είσοδος των υπαλλήλων στο Δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί έπειτα από τα αποτελέσματα των τεστ.


Δείτε επίσης:

94 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ