Επιβεβαιώθηκαν και από τον μοριακό έλεγχο τα κρούσματα στον ΟΛΗ

Επιβεβαιώθηκαν και από τον μοριακό έλεγχο τα κρούσματα στον ΟΛΗ

Νέος γύρος τεστ την ερχόμενη εβδομάδα

Επιβεβαιώθηκαν και από τον μοριακό έλεγχο τα επτά κρούσματα κορωνοιού στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο κρούσματα διαπιστώθηκαν την Τετάρτη και τα υπόλοιπα πέντε την Πέμπτη σε rapid test τα οποία και βγήκαν θετικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεσα αντίδραση από τον ΟΛΗ που αποφάσισε αμέσως το κλείσιμο των υπηρεσιών του για το κοινό.

Από τον Εθνικό Οργανισμό Δημοσίας Υγείας μάλιστα η ταχύτατη αυτή διαχείριση της κατάστασης, ήταν κομβικής σημασίας και μάλιστα συνεχάρη την Διοίκηση του Οργανισμού για το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει νέος γύρος τεστ στους εργαζόμενους.

Επιπλέον και με δεδομένο οτι η υπηρεσία εως την Δευτέρα δεν εξυπηρετεί κοινό, αναμένεται να υπάρξει νέα συνεννόηση του Οργανισμού με την Πολιτική Προστασία για την παράταση ή όχι του κλεισίματος των υπηρεσιών.

Πάντως αύριο στο Λιμάνι του Ηρακλείου αναμένεται νέο κρουαζιερόπλοιο ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΛΗ έχει αναθέσει το θέμα σε ιδωτική εταιρεία.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στα θετικά κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στον ΟΛΗ είναι και ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Ανδρέας Μαρινάκης ο οποίος νοσεί με ήπια συμπτώματα ενώ ένας εκ των εργαζομένων βρίσκεται σε κλινική covid.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ