Επικοινωνία Συντυχάκη - Μαυρωτά

Επικοινωνία Συντυχάκη - Μαυρωτά

Τί ζήτησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Μαυρωτά, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Ο κ. Συντυχάκης του εξέθεσε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα σωματεία, ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε σχέση με τα rapid test αποτελούν μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς και τους αθλούμενους. Ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των αθλητών με αποκλειστική ευθύνη του κράτους, να σταματήσει η κυβέρνηση να τα μεταθέτει όλα στην ατομική ευθύνη.

Παράλληλα, ο Μανώλης Συντυχάκης επανέφερε το θέμα της οικονομικής ασφυξίας στην οποία έχουν περιέλθει τα αθλητικά σωματεία, με το κράτος και την κυβέρνηση να μην έχουν αποδώσει ακόμα όσα υποχρεούνται, προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τόσο τα σωματεία, όσο και τα αθλητικά κέντρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζεται ένα μεγάλο μέρος των ζωτικών παροχών σε χιλιάδες αθλητές, τις οικογένειές τους, σε προπονητές και άλλους εργαζόμενους που η επιβίωσή τους εξαρτάται από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Ζήτησε άμεσα να προχωρήσει η οικονομική ενίσχυση των σωματείων, που αφορούν μισθώματα αθλητικών εγκαταστάσεων, ενοίκια, φυσιοθεραπευτές, οδοιπορικά.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Μαυρωτάς, ως μόνη απάντηση έδωσε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν.

           

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ