Επίσημα εγκαίνια για το Βιός της KRIVEK - Βίντεο και φωτογραφίες

Επίσημα εγκαίνια για το Βιός της KRIVEK - Βίντεο και φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα του Ομίλου

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα του ομίλου εταιριών της KRIVEK, το Βιός εγκαινιάστηκε επίσημα το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Το Βιός, που βρίσκεται στον κόμβο Γουβών (Παλιά Εθνική οδός Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου), είναι το νέο εμπορικό μοντέλο καταστήματος που αγκαλιάζει και στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς

Η εμπορική πολιτική του Βιός συνοψίζεται σε μια φράση : Υψηλό επίπεδο τροφίμων σε προσιτές τιμές.Εγκαίνια Βιος
 

Στο υπερπαντοπωλείο μπορεί ο καταναλωτής να βρει όλα τα βασικά είδη και προϊόντα για το νοικοκυριό, αρίστης ποιότητας,  ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

bios-egkainia

Από κρέας με την εγγύηση της Krivek,  ψάρια φρέσκα και θαλασσινά, μέχρι φρούτα και λαχανικά, κατευθείαν από τον παραγωγό.

1

 

"Πραγματικά εύχομαι να δούνε αυτό το μαγαζί σαν μια ευκαιρία στους μικρούς Έλληνες παραγωγούς ούτως ώστε να βοηθήσουν την πραγματική οικονομία και με αυτό τον τρόπο να πάει η χώρα μας μπροστά" είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο  Managing Director της KRIVEK Group of Companies, κ. Γιώργος Φασουλάς.

 

 

"Αυτό που εγκαινιάσαμε σήμερα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον αθλητισμό", σχολίασε από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης που παρευρέθηκε την τελετή εγκαινίων του "εξαιρετικού χώρου" όπως χαρακτηριστικά είπε. "Εύχομαι λοιπόν, πάντα δημιουργικοί, πάντα πρωτοπόροι να είναι και εμείς όλοι να είμαστε καλά να απολαμβάνουμε τα δημιουργήματα ανθρώπων άξιων και παραγωγικών" κατέληξε.
 
 
2
 
"Καλές δουλειές, πάντα να υπάρχει ανάπτυξη και να προχωράμε μπροστά", είπε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης.
 
1
 
Για το Βιός, το νέο εμπορικό μοντέλο του ομίλου Krivek, το "κόσμημα" όπως το αποκάλεσε μίλησε από τη πλευρά της η Business Development της εταιρίας, Φλωρεντία Κουλαμπά τονίζοντας μεταξύ  "είναι ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε στις Κάτω Γούβες αλλά παρ'όλα αυτά έχουμε δείξει δείγματα ποιότητας, εξυπηρέτησης, πληθώρας προϊόντων αλλά και μοναδικών τιμών. Και αυτό είναι κάτι  που ζητάνε όλοι όσοι ξέρουν το όνομα Krivek τόσα χρόνια και πιστεύουμε ότι τους το δώσαμε με τον καλύτερο τρόπο".

2

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ