Επίσημα υποψήφιος για τον Δήμο Χερσονήσου ο Γ. Μεραμβελιωτάκης

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωσή του.

Επίσημα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου στον Δήμο Χερσονήσου Ηρακλείου ο κ. Γιώργος Μεραμβελιωτάκης.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής

"Τρεις μήνες πριν, έκανα γνωστή μέσω ανάρτησης μου, την πρόθεση μου να θέσω τον εαυτό μου ως υποψήφιο δήμαρχο στις επικείμενες εκλογές .
Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση , μετά την αγάπη και την εμπιστοσύνη με τα οποία περιβάλατε αυτή την προσπάθεια, να ανακοινώσω  την οριστική και αμετάκλητη κάθοδο μου στις εκλογές σαν υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Χερσονήσου. Θέτοντας έτσι, ένα τέλος σε συζητήσεις , παραφιλολογίες και υπαινιγμούς που αφορούν σε συμμετοχή μου σε πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να σχηματιστούν. Κάνοντας ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα συμβεί αλλά δεν τέθηκε καν σαν θέμα διαπραγμάτευσης. 
Η κάθε κίνηση μου πηγάζει από την αλήθεια και την αγάπη μου για τον τόπο μας και η κινητήριος δύναμη μου είναι πάντα η εμπιστοσύνη που εισπράττω από τον κόσμο.
Γι’ αυτό, αυτή μου η προσπάθεια είναι μια ανεξάρτητη δημοκρατική κίνηση, που στόχο έχει να αφήσει ελευθερία λόγου και χώρου σε όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις με μοναδικό σημείο αναφοράς  τον Δήμο Χερσονήσου και τον πολίτη του, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Με παλιούς συναδέλφους που θα καταθέσουν την εμπειρία τους αλλά  και νέες και νέους με όρεξη  για δουλειά και πάθος για τον τόπο μας.
Μέσω της θέσης που κατείχα ως αντιδήμαρχος Χερσονήσου αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος , ο κόσμος εκτίμησε σε εμένα την αποφασιστικότητα, την τόλμη, την διεκδίκηση αλλά και το όραμα για τον τόπο μας , και αυτά ζητά ξανά από εμάς , καθώς όλοι έχουμε ανάγκη αλλά και την ευθύνη για έναν καλύτερο τόπο για τα παιδιά μας.  
Με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό , και έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης , καλώ όσους σταθήκατε στο πλάι μου από την αρχή αλλά και όσοι με εμπιστευτήκατε στην πορεία, να φτάσουμε μέχρι το τέλος .
Οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες για τον Δήμο μας  είναι πολλές και είναι μπροστά μας.
Δεν χρειαζόμαστε άλλα μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και διαπιστώσεις. Ήρθε η ώρα να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους , να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις και να περάσουμε με συνέπεια σε πράξεις. Μυστικό δεν υπάρχει .Αγάπη για τον τόπο μας και όρεξη για δουλειά .
Κλείνοντας , θέλω να αναφέρω πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταθέσουμε στον δημότη μια ρεαλιστική πρόταση που θα αποτελεί για εμάς απόλυτη δέσμευση η υλοποίηση της."

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ