Επισκέψεις των κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και ραντεβού στις 7 Ιούνη

Newsroom
Newsroom

Τα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ έδωσαν ραντεβού για την τελική πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο κέντρο του Ηρακλείου την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι επισκέψεις των κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο στην ενδοχώρα του Νομού, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών  στελεχών του κόμματος ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

 Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης αλλά και μέλη των τοπικών δημοτικών επιτροπών βρέθηκαν από την περασμένη Πέμπτη αρχικά σε χωριά του δημοτικής ενότητας Αστερουσίων , την Παρασκευή στην ενότητα Γοργολαϊνη ενώ σήμερα επισκέφθηκαν το δήμο Φαιστού με αποκορύφωμα το παζάρι των Μοιρών. 

Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν επίσης  στο δήμο Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα το Γάζι, την Αμμουδάρα και το Τσαλικάκι ενώ αύριο τα κλιμάκια θα επισκεφτούν το Καστέλι και το Θραψανό.

πασ1

Τα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια του κινήματος με τις θέσεις του κόμματος για τις ευρωεκλογές, συζήτησαν με ψηφοφόρους για τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ έδωσαν ραντεβού για την τελική πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο κέντρο του Ηρακλείου την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο κέντρο του Ηρακλείου.

πασ1πασ2


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από Ηράκλειο και Κρήτη

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ