Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στην Περιφέρεια Κρήτης

Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στην Περιφέρεια Κρήτης

Τί βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η πορεία των έργων που εκτελούνται στον Δήμο Ιεράπετρας και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κρήτης, οι δασικοί χάρτες, το Γηροκομείο, ο ΒΟΑΚ, τα έργα που χρηματοδοτούνται από τις ΟΧΕ κ.α.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων για την πραγματοποίηση του έργου αναστήλωσης της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη μαζί με την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου στο Μεταξοχώρι, ύστερα και από την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης από τον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας υπογράμμισε τα εξής: «Εργαζόμαστε μεθοδικά και με πρόγραμμα επιδιώκοντας να φέρνουμε συνεχώς στο Δήμο Ιεράπετρας χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση των απαραίτητων αναπτυξιακών έργων.

Η στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης είναι σημαντική για την πραγματοποίηση του προγράμματός μας και την ολοκλήρωση των έργων που βελτιώνουν ποιοτικά και λειτουργικά τη ζωή των πολιτών. Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη για την άψογη συνεργασία.»

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ