Επίθεση με καυστικό υγρό: Διαψεύδει τα περί κακοποίησης η δικηγόρος του 36χρονου

Newsroom
Newsroom

Αλ/ Σπανάκη: «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα λέει η 38χρονη»

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα χθες να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα. Όπως όλα δείχνουν, ο 36χρονος κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι. 

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στο SKAI, η δικηγόρος του 36χρονου Αλεξάνδρα Σπανάκη, εκ μέρους του 36χρονου διαψεύδει όσα λέει η 38χρονη περί κακοποίησης. "Οι αιτιάσεις που μπορεί να επικαλείται η δράστιδα σε σχέση με κακοποιήσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Διαψεύδω κατηγορηματικά, εκ μέρους του εντολέως μου, οποιαδήποτε κακοποίηση".

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν την γυναίκα στην προμήθεια του καυστικού υγρού, η κ. Σπανάκη αρκέστηκε να πει ότι "θα αποκαλυφθούν όλα για την προσωπικότητά της και τη βούλησή της", απέδωσε όμως το επεισόδιο στην πρόθεση του 36χρονου να λύσει το γάμο τους, κάτι που σύμφωνα με την πλευρά του θύματος, δεν ήθελε η 38χρονη.

"Ήδη από το καλοκαίρι έχει υπογραφεί μεταξύ τους συμφωνητικό λύσως του γάμου, η καθυστέρηση οφείλεται στη δράστιδα" - ανέφερε η κ.Σπανάκη. Η ίδια πρόσθεσε πως "το κίνητρο εντοπίζεται, κατά την άποψή μου, στο ότι η επιμονή του εντολέως μου να λυθεί ο γάμος, δεν έβρισκε σύμφωνη τη δράστιδα".

Το τί συνέβη στο ξενοδοχείο παραμένει αδιευκρίνιστο, καθώς ο 36χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες λόγω της κατάστασής του, ωστόσο κατά την κ.Σπανάκη "υπήρξε μεθόδευση, στοχευμένη και προμελετημένη ενέργεια αφού η 38χρονη αγόρασε το καυστικό υγρό", ενώ όπως σημειώνεται "η συνάντησή τους ήταν προϊόν παραπλανητικής συμπεριφοράς".
 

 

Δείτε επίσης:

Επίθεση με καυστικό υγρό: "Αγόρασα το οξύ για να προστατευθώ" λέει η 38χρονη

Τι ισχυρίζεται η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό - Όλα τα νέα δεδομένα

Καμία σύλληψη, προς το παρόν, για την επίθεση με καυστικό υγρό

Χάνει το μάτι του ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό - Μεταφέρεται στην Αθήνα

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ