Έρευνα για κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών - Προηγήθηκαν συλλήψεις σε λιμάνι της Κρήτης

Έρευνα για κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών - Προηγήθηκαν συλλήψεις σε λιμάνι της Κρήτης

Έρευνα των λιμενικών αρχών των Χανίων για κύκλωμα πλαστών και κλεμμένων εγγράφων

Το κουβάρι μίας πολύ σοβαρής -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- υπόθεσης με κλεμμένα και πλαστά πιστοποιητικά προσπαθούν να ξετυλίξουν οι λιμενικές αρχές των Χανίων, μετά την σύλληψη το πρωί του Σαββάτου τριών γυναικών στο λιμάνι της Σούδας.

Οι πληροφορίες ήταν απόλυτες και συγκεκριμένες για τις τρεις γυναίκες ότι είχαν στην κατοχή τους 15 πιστοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτότητες, εκ των οποίων 8 πλαστά και 7 κλεμμένα.

Μόλις κατέβηκαν από το πλοίο της γραμμής συνελήφθησαν από στελέχη του Λιμεναρχείου Χανίων και κρατούνται, καθώς διενεργείται η σχετική προανάκριση.

Πληροφορίες του Parakritika.gr κάνουν λόγο για κύκλωμα χορήγησης πλαστών και κλεμμένων εγγράφων, που πιθανώς να έχει παρακλάδια και στα Χανιά, καθώς ο αριθμός των πιστοποιητικών που είχαν στην κατοχή τους οι γυναίκες είναι τέτοιος που εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήρθαν στα Χανιά, είτε για να κάνουν την “διανομή” στους ενδιαφερόμενους να φύγουν από την Ελλάδα με προορισμό χώρα της ΕΕ, είτε για να τα παραδώσουν σε άλλα μέλη για να τα διακινήσουν και να τα παραδώσουν στους “πελάτες”.

Η έρευνα του Λιμενικού συνεχίζεται, προκειμένου να καταστούν γνωστές όλες οι πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεση

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ