Εργαστήρι ιδεών και μελετών για τα Σφακιά δημιουργεί η παράταξη "Σφακιανή Σύμπραξη"

Newsroom
Newsroom

Θα λειτουργήσει σε πέντε κύκλους δράσεων

Στη δημιουργία Εργαστηρίου Ιδεών και Μελετών για τα Σφακιά προχωρά η δημοτική παράταξη "Σφακιανή Σύμπραξη". Στη σχετική ανακοίνωση ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Σφακίων Λευτέρης Κοπάσης αναφέρει

"Στο πλαίσιο της παραγωγής και διατύπωσης προτάσεων από την Δημοτικής μας Παράταξη ‘’Σφακιανή Σύμπραξη’’ δημιουργούμε το ‘’Εργαστήρι Ιδεών και Μελετών για τα Σφακιά’’ σε 5 κύκλους δράσεων ι. για τον Πολιτισμό ιι. για την Κοινωνική Ανάπτυξη και την Παιδεία ιιι. για τον Αθλητισμό ιv. για το Περιβάλλον v. για την Πρωτογενή Παραγωγή και την Επιχειρηματικότητα, με σκοπό την διερεύνηση της αξιοποίησης των ευκαιριών και των δυνατοτήτων στον τόπο μας.  

Συντονιστής για τον ‘’Πολιτισμό και την Ιστορία’’, που εστιάζει στην Σφακιανή Παράδοση και τα Μνημεία, αναλαμβάνει ο Ευτύχης Τζιρτζιλάκης, αναπληρωτής ο Σταύρος Ψαρουδάκης και τομεάρχες για το ‘’Ριζίτικο’’ ο Ευτύχης Κοπασάκης, για τους ‘’Κρητικούς Χορούς’’ ο Γιώργος Ψαρουδάκης για την ‘’Κοινωνική Ζωή’’ η Ιωάννα Ψαράκη -Ποποδάκη.  

Συντονιστής για την ‘’Κοινωνική Ανάπτυξη’’, που εστιάζει στην ‘’Κοινωνική Συνοχή’’ την Συμπερίληψη’’ και την Παιδεία, αναλαμβάνει η Άννα Βοτζάκη , αναπληρωτής η Μανωλία Δεληγιαννάκη και τομεάρχες για την Κοινωνική Συνοχή η Μαρία Κατσούλη και για την συμπερίληψη η Στάρια Σύλβια.

Συντονιστής για τον Αθλητισμό που εστιάζει στον αθλητισμό για όλους, στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στα Σφακιά και στον πρωταθλητισμό στο τοπικό υπόβαθρο, αναλαμβάνει ο Μανώλης Τζωρτζάκης και αναπληρωτής ο Μανούσος Δουρουντάκης.

Συντονιστής για το Περιβάλλον, που εστιάζει στις ΑΠΕ, το νερό, τα απόβλητα και τα τεχνικά έργα αναλαμβάνει ο Παύλος Σταματάκης, αναπληρωτής η Τριανταφυλλιά  Νικολάου και τομεάρχες για τις ΑΠΕ και την διαχείριση των υδατικών πόρων ο Νίκος Μανουσέλης, για τις υποδομές ο Ανδρέας Χιωτάκης, για τα έργα βιολογικών και απορριμμάτων ο Χρήστος Σηφαλουδάκης, για τα Τεχνικά Έργα οι Ριτζάκης Κανάκης και  Μανώλης Τζωρτζάκης

Συντονιστής για την Πρωτογενή Παραγωγή και την Επιχειρηματικότητα, που εστιάζει στα Σφακιανά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τις υπηρεσίες τουρισμού και εμπορίου, αναλαμβάνει ο Θόδωρος Αθητάκης, αναπληρωτής η Γιάννα Κριαρά και τομεάρχες για τον τουρισμό η Ασημένια Μανούσακα, για το εμπόριο ο Χρήστος Γιαννακάκης, για την μεταποίηση ο Βαγγέλης Καρκάνης, για τον πρωτογενή τομέα ο Γιώργος Βρανάς και ο Θόδωρος Πραματευτάκης.

Η διεύρυνση με την συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου συνεχίζεται".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ