Συλλυπητήρια για το τραγικό δυστύχημα στο εργοτάξιο

Συλλυπητήρια για το τραγικό δυστύχημα στο εργοτάξιο

Ανακοινώσεις από το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και άλλα σωματεία.

Τα συλλυπητήρια του εκφράζει, μέσω ανακοίνωσης, το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, για το θάνατο του 40χρονου Παναγιώτη Νικολουδάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο εργοτάξιο όπου εκτελούνται τα έργα για το νέο αεροδρόμιο Καστελίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ακόμα ένα τραγικό συμβάν είχαμε χθες, όπου ένας συνάδελφος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε εργοτάξιο στο κατασκευαστικό έργο του νέου αεροδρομίου Καστελίου στο Ηράκλειο. Ένας νέος άνθρωπος με 2 παιδιά, έφυγε άδικα. Το ατύχημα, έρχεται να προστεθεί στην σειρά εργατικών ατυχημάτων που έχουν δυστυχώς συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, για μία ακόμη φορά, δηλώνει ότι η Νομοθεσία στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα, καθώς και να λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας και να αποφευχθούν μελλοντικά εργατικά ατυχήματα.

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, με την ελπίδα να μην ξανασυμβούν τέτοια τραγικά γεγονότα.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και Σωματείο Χειριστών νομού Ρεθύμνου: 

Η Διοίκηση του Σωματείου Χειριστών Νομού Ρεθύμνου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του συναδέλφου μας, που έχασε τη ζωή του χθες σε εργατικό ατύχημα στο εργοτάξιο στο κατασκευαστικό έργο του νέου αεροδρομίου Καστελίου στο Ηράκλειο.

Σημειώνει δε, ότι θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η Νομοθεσία για την  Ασφάλεια στην Εργασία για όλους τους χειριστές συναδέλφους μας, προκειμένου να μην έχουμε ξανά τέτοια τραγικά συμβάντα, αλλά και να αποδοθεί Δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο θανατηφόρο ατύχημα.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ