Δασικοί χάρτες - Παγκρήτια σύσκεψη στον Προφήτη Ηλία

Δασικοί χάρτες - Παγκρήτια σύσκεψη στον Προφήτη Ηλία

Το προσεχές διάστημα οι εκπρόσωποι των Αμπελουργών και των Ελαιοπαραγωγών σκοπεύουν να ανέβουν και στην Αθήνα, για να έχουν επαφές στα συναρμόδια Υπουργεία.

Η Οργάνωση Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης έρχεται να πάρει με δυναμικό τρόπο θέση στο θέμα των δασικών χαρτών, διοργανώνοντας συνάντηση παγκρήτιου χαρακτήρα, αυτό το Σάββατο, στις 11 το πρωί, στην έδρα της, στο Πολύκεντρο του Προφήτη Ηλία.

Προσκλήσεις έχουν λάβει ή και θα λάβουν εκπρόσωποι της Οργάνωσης απ' όλους τους νομούς της Κρήτης. Όπως ξεκαθαρίζεται, θα τηρηθούν απόλυτα και ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δευτερευόντως, τα μέλη της Οργάνωσης θα συζητήσουν και για την νέα ΚΑΠ, με την συνάντησή τους να αποτελεί... προάγγελο ενός μεγάλου (σχετικού) συνεδρίου που θα διοργανωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το προσεχές διάστημα, επίσης, οι εκπρόσωποι των Αμπελουργών και των Ελαιοπαραγωγών σκοπεύουν να ανέβουν και στην Αθήνα, για να έχουν επαφές στα συναρμόδια Υπουργεία.

Ήδη έχει υπάρξει επαφή με τον γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και με το γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

"Το φυσικό περιβάλλον πρέπει να προστατευτεί" σημείωσε στο Cretalive ο πρόεδρος της Οργάνωσης Πρίαμος Ιερωνυμάκης, υποστηρίζοντας πως "οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι σέβονται και το διατηρούν καθαρό το φυσικό περιβάλλον. Οι δασικοί χάρτες είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το εάν χάνονται ή θα χαθούν περιουσίες, γι' αυτό και πρέπει να ελέγξουμε κάποια πράγματα".
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ