Εργαζόμενοι καταγγέλλουν αντιδήμαρχο για εξύβριση

Εργαζόμενοι καταγγέλλουν αντιδήμαρχο για εξύβριση
Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ηρακλείου

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Ηρακλείου καταγγέλλει αντιδήμαρχο του δήμου Χερσονήσου για εξύβριση διευθύντριας παιδικού σταθμού του Δήμου, εντός του χώρου εργασίας, ο οποίος μάλιστα φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά και σε άλλους εργαζόμενους του δήμου.

Η ανακοίνωση αυτούσια

Ο Σύλλογος μας  δυστυχώς  για άλλη μια φορά  γίνεται αποδέκτης καταγγελιών από συναδέλφους για απρεπή συμπεριφορά αιρετών στο πρόσωπο τους.
Συγκεκριμένα, όπως μας καταγγέλθηκε,  συνάδελφος –διευθύντρια  στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χερσονήσου , δέχθηκε απρόκλητη λεκτική επίθεση στο χώρο εργασίας της ο οποίος βρίσκεται εντός του παιδικού σταθμού   Χερσονήσου , από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού ,Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς του εν λόγω δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος ,χωρίς να προκληθεί από τη συνάδελφο και χωρίς να σεβαστεί ούτε τον τίτλο του (Πολιτισμού) , ούτε τον ευαίσθητο , λόγω νηπίων και βρεφών , χώρο εργασίας της ,την εξύβρισε με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επικαλούμενος άσχετα με την υπηρεσία της θέματα.

Στην συνέχεια εισήλθε στο δημοτικό κατάστημα Χερσονήσου  όπου κι  εκεί  συνέχισε την λεκτική επίθεση σε βάρος  άλλων συναδέλφων , που έτυχε να βρεθούν μπροστά του εκείνη τη στιγμή , χωρίς να τον προκαλέσουν όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.

Τέτοια φαινόμενα, πρώτα απ’ όλα,  προσβάλουν τους θεσμούς τους οποίους κάποιοι έχουν εκλεγεί να υπηρετούν. Επιπλέον, ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία κάθε υπηρεσίας. Διαφωνίες  και προβλήματα ,που πολλές φορές προκύπτουν  ,πρέπει να επιλύονται  στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού και μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Σίγουρα  πάντως δεν επιλύονται  με προσωπικές , προσβλητικές επιθέσεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς .
Καλούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού ,Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς του Δήμου Χερσονήσου, σεβόμενος  τον τίτλο του,   να αναγνωρίσει το λάθος του και να το επανορθώσει ζητώντας συγγνώμη από τους θιγόμενους συναδέλφους .

Ως σύλλογος θεωρούμε ότι αιρετοί και εργαζόμενοι στους δήμους οφείλουμε να συνεργαζόμαστε αρμονικά προς όφελος των δημοτών τους οποίους όλοι μας υπηρετούμε.

Ο σεβασμός όμως της προσωπικότητας μας είναι αδιαπραγμάτευτος!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ