Έρχεται το πρόγραμμα... ΖΩΗ από την Περιφέρεια Κρήτης!

Newsroom
Newsroom

Τι αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης

Ένα από τα πιο φιλόδοξα προγράμματα καταγραφής, ενοποίησης και προμήθειας απινιδωτών, υλοποιεί το αμέσως προσεχές διάστημα η Περιφέρεια Κρήτης, όπως αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης, ο οποίος μίλησε στα livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1.

"Το πρόγραμμα ΖΩΗ που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την κλινική Αναισθησιολογίας του ΠΑΓΝΗ και την κ.Παπαϊωάννου, έχει στόχο να καταγράψει όλους τους απινιδωτές που υπάρχουν, τα σημεία, να γίνει προμήθεια νέων  όπου χρειάζεται και κυρίως να ακολουθήσει εκπαίδευση όλων των εμπλεκόμενων" ανέφερε ο κ.Πιτσούλης που επεσήμανε ότι "είναι κρίσιμα τα πρώτα λεπτά για να σωθεί ένας άνθρωπος".

Προανήγγειλε επίσης την λειτουργία της κινητής καρδιολογικής μονάδας κι έκανε ειδική αναφορά στις κινητές μονάδες μαστογραφίας, προληπτικής οδοντιατρικής κάτι πρωτοποριακό σε όλη την Ελλάδα. "Είναι στο χέρι σου" το πρόγραμμα αυτό της περιφέρειας που πλέον για όλες τις γυναίκες είναι...ευαγγέλιο , να κάνουν προληπτικές εξετάσεις όπως είπε.

Επίσης αναφέρθηκε αναλυτικά στον σχεδιασμό που υπάρχει στα αθλητικά και αποκάλυψε ότι το προσεχές διάστημα θα μοιραστούν στους μαθητές της Κρήτης χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλευ κ.λ.π.


Ακούστε τα όσα είπε ο κ. Πιτσούλης στον Κώστα Μπογδανίδη:
469000Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ