Έρχεται στις σεισμόπληκτες περιοχές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Έρχεται στις σεισμόπληκτες περιοχές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται την Κρήτη για δεύτερη φορά σε δύο μήνες

Σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Μινώα Πεδιάδος και Αρχανών Αστερουσίων θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επίσκεψη της Προέδρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.  Με βάση τον σχεδιασμό, η κ. Σακελλαροπούλου θα μεταβεί αρχικά στο Χουδέτσι, το Τεφέλι και άλλους οικισμούς του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων που επλήγησαν από τον σεισμό ενώ στις 10.30 θα επισκεφθεί το Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα. 

Μια ημέρα νωρίτερα, στις 30 Οκτωβρίου, η κ. Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού από τα 200 χρόνια της κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης, θα βρεθεί στα Χανιά. Εκεί θα εγκαινιάσει στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης, την έκθεση “Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση- Καλλιτεχνικοί Θησαυροί από τη Συλλογή Κρασάκη” που τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί και πάλι την Κρήτη στα μέσα Σεπτεμβρίου, με αφορμή τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο πλαίσιο της 78ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Βιάννου. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ