Έληξε το αυτόφωρο για το αιματηρό επεισόδιο κοντά στο Αντισκάρι

Newsroom
Newsroom

Οι Αρχές μέχρι στιγμής έχουν στη διάθεση τους τις καταθέσεις πατέρα και γιου, την αυτοψία στον τόπο του συμβάντος και από ‘κει και πέρα συλλέγουν πληροφορίες

Την Παρασκευή το βράδυ έληξε το αυτόφωρο σχετικά με το ένοπλο επεισόδιο στην ευρύτερη περιοχή του Αντισκαρίου στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε στο δεξί χέρι από 9άρι πιστόλι ένας 20χρονος, με καταγωγή από τις Καμάρες.

Ως δράστης των πυροβολισμών φέρεται ένας 30χρονος από το Αντισκάρι, τον οποίο μάλιστα έχει βαπτίσει ο πατέρας του 20χρονου τραυματία. Παριστάμενοι στο επεισόδιο που εξελίχθηκε σε δύο φάσεις, μέσα σε μία ώρα, ήταν από τη μία ο 20χρονος και ο 45χρονος πατέρας του και από την άλλη ο 30χρονος και ο 32χρονος αδερφός του. Τα βοσκοτόπια τους γειτνιάζουν και τα χωρίζει ένα πλέγμα. Οι σχέσεις των δύο πλευρών περιγράφονται καλές σε γενικές γραμμές, ωστόσο τον τελευταίο μήνα φέρεται να υπήρχαν προστριβές επειδή τα πρόβατα της μίας οικογένειας έμπαινε στον βοσκότοπο της άλλης.

Οι Αρχές μέχρι στιγμής έχουν στη διάθεση τους τις καταθέσεις πατέρα και γιου, την αυτοψία στον τόπο του συμβάντος και από ‘κει και πέρα συλλέγουν πληροφορίες προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν το υπόβαθρο αυτής της ιστορίας που θα μπορούσε να έχει και νεκρό.

Ο 30χρονος περιγράφεται, όπως έχει γράψει το Cretalive,  ότι πυροβολούσε σε ευθεία γραμμή ενώ περπατούσε, με στόχο τον 20χρονο. Ο τελευταίος φέρεται να γλίτωσε από τύχη. Αρχικά επιχείρησε να μπει στο αυτοκίνητο να φύγει, τελικά όμως κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει για να μην τον «βρει» ο 30χρονος. Φέρεται μάλιστα να πήδηξε στο ζόρι του και τον συρμάτινο φράχτη της περίφραξης.

Από χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι τρίτα πρόσωπα είχαν μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης με το δεδομένο ότι δεν υπήρξε βαρύς τραυματισμός, ώστε η ιστορία να τελειώσει εκεί. Υπήρχαν και πληροφορίες περί παράδοσης των δύο αδερφών (βασικά ο ένας φέρεται ως βασικός) με τη λήξη του αυτοφώρου.

 

Φωτογραφία από Brett Hondow από το Pixabay

 

Δείτε επίσης

Μεσσαρά: Πήγε να σκοτώσει τον πνευματικό του αδερφό για τα βοσκοτόπια

Απόπειρα ανθρωποκτονίας κοντά στο Αντισκάρι

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ