Έρχονται προσλήψεις συμβασιούχων και σε δήμο της Κρήτης

Έρχονται προσλήψεις συμβασιούχων και σε δήμο της Κρήτης

Εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα 15 συνολικά δήμων της χώρας

Με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, εγκρίθηκε η σύναψη 487 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα 15 δήμων της χώρας, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες.

Ανάμεσα στους δήμους που θα "ενισχυθούν" με προσωπικό βρίσκεται και ένας στην Κρήτη. Πρόκειται για τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου, καθώς εγκρίθηκαν δύο θέσεις για την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου.

Με την αριθμ. 49918/5.8.2020 Υ.Α., προκαλείται δαπάνη ποσού τεσσάρων εκατομμυρίων 4.567.086,00 ευρώ περίπου σε βάρος του προϋπολογισμού των Φορέων, η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι Φορείς, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ.21 του ν.2190/1994 και τις όμοιες του αρ.9 του ν.3812/2009, ως ισχύουν.

Δείτε τις προσλήψεις που εγκρίθηκαν για κάθε Δήμο:

δημοι

 

Πηγή: airetos.gr

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ