Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής

Newsroom
Newsroom

Στο πλαίσιο των δράσεων και πρωτοβουλιών της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης

Εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

"Ως Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ)  πάγια δέσμευσή μας συνεχίζει να αποτελεί η ενεργή συμβολή στην στήριξη των επιχειρήσεων με την υποβολή προτάσεων ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αλλά και την υιοθέτηση μέτρων και ανάληψη πρωτοβουλιών που άπτονται της συλλογικής ευθύνης μας έναντι της κοινωνίας των πολιτών.

Για τον ΣΕΒΠΗ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομβικό μέρος της φιλοσοφίας και της στρατηγικής μας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική και οικονομική ζωή της ΒΙΠΕ, αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι μας αποτελούν τη δύναμή μας.

Αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί, επεκτείνοντας διαρκώς τη δράση μας, υλοποιώντας νέες ιδέες με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων με την κοινωνία και με το ανθρώπινο δυναμικό των εταιρειών μας, καθώς και με το σύνθημα 

«Μια Στιγμή… για μια Ζωή…»

ο ΣΕΒΠΗ και η Super Creta Group σε συνεργασία με την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝ Βενιζέλειο, συνδιοργανώνουν

εθελοντική αιμοδοσία

την Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου  (09:00- 13:30)

στο χώρο του πρατηρίου EKO, SUPER CRETA GAS στην οδό Α.

Χαρίστε Ζωή!

Βοηθάμε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη! Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης! 

Συναισθανόμενοι την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, σας προτρέπουμε για την ενημέρωση του προσωπικού και των συνεργατών σας, ώστε να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και το θετικό αποτύπωμα της ανιδιοτελούς προσφοράς μας.

Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στη μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος προς το συνάνθρωπό του. Να του χαρίσει Αίμα, να του χαρίσει Ζωή!

Υπεύθυνη Εξωστρέφειας ΣΕΒΠΗ

Ζηνοβία Τσαντρίζου "

Φωτογραφία από Kzenon via vista.create

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ