Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Πλατανιά
Την Τετάρτη 3 Ιουνίου από τι 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ο Δήμος Πλατανιά, το ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταυρωνίτη και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος»
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά στον Ταυρωνίτη, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Image
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά στα τηλέφωνα 6974739285, 6955060128 και 6980056088.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά
.
- Δήμος Βιάννου: Εορταστικές εκδηλώσεις στο Οροπέδιο Ομαλού
- Economist-Μάγειρας (Attica Group): Το κράτος πρέπει να επενδύσει σε λιμενικές υποδομές για την ανάπτυξη του τουρισμού
- «Φροντίζω τον εαυτό μου»: Ενημερωτική δράση για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία ΙΙΙ»
