Ετοιμάζουν προσφυγή στη δικαιοσύνη για την κεραία τηλεφωνίας

Ετοιμάζουν προσφυγή στη δικαιοσύνη για την κεραία τηλεφωνίας

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο ακίνητο χρησιμοποιείται ως χώρος υποδοχής τέτοιας κεραίας

Την έντονη αντίδραση κατοίκων της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Ηράκλειο, έχει προκαλέσει η νέα "εμφάνιση" κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ακίνητο της περιοχής. 
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο ακίνητο χρησιμοποιείται ως χώρος υποδοχής τέτοιας κεραίας και ενώ την προηγούμενη, υπήρξε δικαστική απόφαση για την απομάκρυνσή της. Προαναγγέλλουν δε νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη

Ειδικότερα όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής:

"Πέρασαν 6 χρόνια από την τελευταία δικαστική απόφαση διαμάχης που είχαν οι κάτοικοι της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο ύψος του Κρητικού Φούρνου με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και το κέρδισαν οι κάτοικοι της περιοχής.
Ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα ήρθε μια άλλη εταιρία κινητής τηλεφωνιας και εγκατέστησε μια νέα κεραία με καμουφλάζ μέσα σε ένα κουτί πιο μοντέρνα... Η τεχνολογία βλέπετε.
Καλά δεν σκέφθηκαν τους κατοίκους τα παιδάκια που πηγαίνουν στο παιδικό σταθμό 100 μέτρα απόσταση από την κεραία; 
Όλα στο βωμό του χρήματος για τους ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης οικοδομής; Βρήκαμε ότι δεν υπάρχει άδεια ούτε περιβαντολογικοί όροι.
Τα υπόλοιπα για άλλη μια φορά στα Δικαστήρια"

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ