"Έτρεχε" από το ένα συμβάν στο άλλο η Πυροσβεστική

"Έτρεχε" από το ένα συμβάν στο άλλο η Πυροσβεστική

Επί ποδός η Υπηρεσία την Πέμπτη

Την "τιμητική" της είχε την Πέμπτη η Πυροσβεστικής Υπηρεσία στην Κρήτη, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετά περιστατικά.

Μόνο τις τελευταίες ώρες έσπευσε για να συνδράμει σε τρεις φωτιές και μια διάσωση ζώου ενώ προηγουμένως και μέσα στη μέρα,  είχε βρεθεί επί ποδός για σοβαρά περιστατικά όπως τις πυρκαγιές στην Κνωσό στην οποία κινδύνευσαν σπίτια, καθώς και στις Δαφνές.

Επίσης η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε για φωτιά σε σπίτι στα Καμίνια όπου φλόγες "έζωσαν" μια κουζίνα με κλιμάκιο της υπηρεσίας να σπεύδει στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των ενοίκων.

Το βράδυ τώρα, οι δυο φωτιές που τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο εξαιτίας της άμεσης επέμβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων, ξέσπασαν υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί για την ώρα, σε περιοχές του Ηρακλείου -η μία εξ αυτών στα Δύο Αοράκια- ενώ το τριτο συμβάν κινητοποίησε την Πυροσβεστική στις Μουρνιές Χανίων για περιστατικό επίσης πυρκαγιάς, σε υπαίθριο χώρο. 

Ως προς τη διάσωση ζώου αφορούσε σκυλάκι που είχε εγκλωβιστεί σε φρεάτιο στην Βόνη Ηρακλείου, με την περιπέτεια του να λαμβάνει τέλος μετά από επιχείρηση πυροσβεστών από τον 1ο ΠΣ, που κλήθηκαν στο σημείο για να το ανασύρουν και τελικά να του σώσουν τη ζωή...

 

Ενημέρωση: 00.59

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ