ΚΡΗΤΗ
Έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο στηρίζοντας τις γυναίκες του "Ορίζοντα"!
Ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας επέλεξαν να αφιερώσουν την συμμετοχή τους στις γυναίκες εκείνες που μέσα από τις μάχες τους βρίσκουν το φως.
Η Ηρώ Πιττίδου, η Ρούλα Δρακάκη και η Ειρήνη Αμπαδιωτάκη έτρεξαν την Κυριακή 8 Μαρτίου στον 14ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και αφιέρωσαν τον αγώνα τους στις γυναίκες που στηρίζει ο Σύλλογος "Ορίζοντας" .
Ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας επέλεξαν να αφιερώσουν την συμμετοχή τους στις γυναίκες εκείνες που μέσα από τις μάχες τους βρίσκουν το φως. Που συνεχίζουν να ονειρεύονται, να ερωτεύονται, να δημιουργούν. Που ανακαλύπτουν την αγάπη ακόμη και στις πιο δύσκολες διαδρομές και δίνουν νόημα σε κάθε στιγμή. Στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο αλλά μας δείχνουν καθημερινά τι σημαίνει δύναμη, ελπίδα και ζωή.
Την ίδια ημέρα ο Μανώλης Χαραλαμπάκης έτρεξε με τα χρώματα του "Ορίζοντα", στην Κύπρο, στον Ημιμαραθώνιο της Tui Cyprus Marathon, προβάλλοντας το έργο του συλλόγου και προωθώντας μηνύματα εθελοντισμού.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά
