Εξετάσεις για απολυτήριο Δημοτικού

Εξετάσεις για απολυτήριο Δημοτικού

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο

Από τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις που προβλέπονται από την παράγραφο 5 του άρθρου 9 του Π.Δ. 79/17 (ΦΕΚ 109/τΑ’/01-08-2018) για την απόκτηση τίτλου σπουδών Δημοτικού Σχολείου από όσους/ες συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης, θα πραγματοποιηθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Ανωγειανό), Λ. Καλοκαιρινού 197, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 08.30 π.μ.

Η είσοδος στον χώρο του σχολείου θα γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό (επίδειξη αρνητικού test, μάσκα, κλπ) και εφόσον έχουν συμπληρωθεί επιτυχώς τα στοιχεία του/της ενδιαφερόμενου/μενης στην πλατφόρμα edupass.gov.gr.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να αποκτήσουν απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου μπορούν να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου (Πιτσουλάκη 73) μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται: 1. Φωτοτυπία ταυτότητας 2. Πιστοποιητικό γέννησης 3. Υπεύθυνη δήλωση για τον τόπο διαμονήςΔιαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ