Εξετάσεις για την απόκτηση ή ανανέωση του διπλώματος ADR

Newsroom
Newsroom

Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Από την Δ/νση Μεταφορών & Επικ/νιων της Π.Ε Ηρακλείου ανακοινώνονται οι περίοδοι  διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση-επέκταση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής  Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων  Εμπορευμάτων A.D.R. για το έτος 2024 της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών της ΠΕ Ηρακλείου , σύμφωνα με το άρθρο 6 του υπ αρ, Γ5/219408/21 (ΦΕΚ 3773 Β/13-8-2021) ως εξής:

1η  Εξεταστική περίοδος : Ιανουάριος 2024

2η  Εξεταστική περίοδος : Μάρτιος 2024

3η  Εξεταστική περίοδος : Μάιος 2024

4η  Εξεταστική περίοδος  : Ιούλιος 2024

5η  Εξεταστική περίοδος : Σεπτέμβριος 2024

6 η  Εξεταστική περίοδος : Νοέμβριος 2024 

Δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες.

 

Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων για κάθε εξεταστική περίοδο καθορίζεται με απόφαση της ΥΜΕΠΕ, η οποία κοινοποιείται στις ΣΕΚΟΟΜΕΕ που λειτουργούν στην περιοχή ευθύνης της, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ημερομηνίες και ώρες των εξετάσεων, τον χώρο των εξετάσεων, τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

   Οι υποψήφιοι για να συμετάσχουν στις προγραμματισμένες εξετάσεις θα πρέπει να απευθυνθούν στις σχολές στις οποίες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να συμπεριληφθούν στις αναλυτικές καταστάσεις που θα υποβληθούν στην υπηρεσία.

 

Φωτογραφία από Peter H από το Pixabay

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ