Εξώδικο στη ΔΕΥΑΗ για τα προβλήματα στην υδροδότηση - Σε απόγνωση οι Ηρακλειώτες

Newsroom
Newsroom

Σε καθημερινή βάση οι πολίτες καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν στις βρύσες τους νερό με το ... βυτίο

Τα ξημερώματα της Τρίτης άρχισε, σιγά σιγά, να υδροδοτείται η περιοχή πέριξ της λεωφόρου Χρυσοστόμου στο κέντρο του Ηρακλείου με την υπομονή επιχειρηματιών και νοικοκυριών να εξαντλείται καθώς όπως έγραψε και χθες το Cretalive, εδώ και περίπου 25 ημέρες παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, ενώ σε καθημερινή βάση οι πολίτες καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν στις βρύσες τους νερό με το ... βυτίο.

Μάλιστα, είναι τέτοια η αγανάκτηση των Ηρακλειωτών, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, που υπάρχει σκέψη για κοινοποίηση εξωδίκου στη ΔΕΥΑΗ και μάλιστα άμεσα, καθώς υπάρχει φόβος για την επόμενη μέρα.

Οι δημότες ανησυχούν, δηλαδή, μήπως η αποκατάσταση της υδροδότησης είναι προσωρινή και βρεθούν σε 1-2 μέρες και πάλι προ εκπλήξεως.

Γι ' αυτό το λόγο μαζεύουν υπογραφές και σε συνέλευση που πρόκειται να γίνει θα αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.

Πάντως, ο Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Γ. Βουρεξάκης με δήλωσή του στο Cretalive, επισήμανε ότι πράγματι υπάρχει μια σοβαρή βλάβη που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παρά τις προσπάθειες των συνεργείων, και για το λόγο αυτό απαιτείται χρόνος.

 

Διαβάστε επίσης:

"Στεγνές" βρύσες και οι Ηρακλειώτες σε απόγνωση!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ