Ευχαριστήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στον Στ. Αρναουτάκη

Ευχαριστήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στον Στ. Αρναουτάκη

Ευχαριστίες για τη συνδρομή της Κρήτης σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας

Τις ευχαριστίες του για την συμβολή της Κρήτης στην εκστρατεία διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πληγέντες της Εύβοιας, εκφράζει με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο κ. Σπανός ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης, για το πνεύμα αμοιβαιότητας που ενδυναμώνει το ρόλο των Περιφερειών και τονίζει: «Φίλε Σταύρο, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για τη γενναιόδωρη προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας». 

 Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σημειώνει πως «η πρωτοβουλία σας ήταν ιδιαίτερα τιμητική για την Περιφέρεια μας και αποδεικνύει με ξεκάθαρο τρόπο την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, ιδιαίτερα σε μια εποχή οξυμένων προβλημάτων και μεγάλης κρίσης». 

Η Περιφέρειας Κρήτης είχε αναλάβει πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο σκοπό, στην οποία υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από μεμονωμένους πολίτες, επιχειρήσεις, τοπικούς φορείς καθώς και τους Δήμους της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, οι οποίοι συμμετείχαν και βοήθησαν στη συγκέντρωση και αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους κατοίκους της Εύβοιας, επιδεικνύοντας τη μέγιστη κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.


Δείτε περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ