Το "ευχαριστώ" του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσίδων

Με αφορμή την εκδήλωση για την θρυλική απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε την 26η Απριλίου 1944.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων για ακόμη μία χρονιά τίμησε όλους όσους συμμετείχαν στην θρυλική απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε την 26η Απριλίου 1944 στις Πατσίδες.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου τονίζεται:

"Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν.Τον Νίκο Αγγελάκη δημοσιογράφο και τελετάρχη της εκδήλωσης, τον Γιώργο Καλογεράκη Δρ Ιστορίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τον Πανηγυρικό χαιρετισμό τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ.Ευγένιο τους εκπροσώπους των Βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη και Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη την Περιφέρεια Κρήτης με τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Συριγωνάκη και Νίκο Ξυλούρη τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη τον Δήμαρχο Βιάννου Σταύρο Μπαριτάκη τον Αναπληρωτή Δημάρχου Ηρακλείου Γιώργο Αγριμανάκη τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μινώα Πεδιάδος Γιώργο Καλογεράκη την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κάτω Αρχανών Χριστοθέα Κωνσταντάκη την Πρόεδρο του Δικτύου Πολιτιστικών Συλλόγων Χερσονήσου Ελένη Μαραγκάκη τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Χαραυγή Αρχανών και Βαθύπετρο Αρχανών το Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης Αντωνίας Παντελάκη τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχανών "Η Χαραυγή" και την χοροδιδάσκαλο Ελευθερία Αδαμάκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Αντιδημάρχους Αρχανών Αστερουσίων Γιάννη Ντουράκη και Πόπη Αντωνιδάκη τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Γιάννη Τσαγκαράκη σε όλους τους Αντιδημάρχους Μαμα Σφακιανάκη Χαρά Γεννιατακη και Συμβούλους του Δήμου στο εκκλησιαστικό Συμβούλιο των Πατσίδων και στον πατέρα Μερκούριο και φυσικά σε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση για την περιοχή μας"

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση