Ευχαριστούν για το ασθενοφόρο στο ακριτικό νησί

Newsroom
Newsroom

Τι σημειώνει ο Δήμος Γαύδου

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όσους βοήθησαν ώστε η ακριτική Γαύδος να έχει τις απαραίτητες υγειονομικές υπηρεσίες για τους δημότες της, εξέδωσε ο Δήμος Γαύδου, με αφορμή την υλοποίηση της δέσμευσης του ίδιου του Πρωθυπουργού για την ύπαρξη ασθενοφόρου στο νησί.

Όπως αναφέρεται σχετικά:

"Στη Γαύδο πάντα προσπαθούσαμε με υπερβάσεις κάποιων και πέραν των δυνατοτήτων μας να καλύψουμε το κενό που υπήρχε στον ευαίσθητο τομέα της Υγειονομικής μεταφοράς ασθενών με ένα όχημα του Δήμου τύπου κλούβα και οδηγό τον αντιδήμαρχο ή τον οδηγό της Π.Υ, με όλους τους κινδύνους που αυτή η υπέρβαση συνεπάγεται.

Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο νησί μας τα Θεοφάνια υλοποιήθηκε και με χαρά υποδεχτήκαμε το ασθενοφόρο και τον οδηγό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ελπιδοφόρα αυτή αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών στο νησί, που αποτελεί μέρος ενός συντονισμένου έργου αντίστοιχης αναβάθμισης πολλών ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών της χώρας,  αποτελεί έμπρακτη απόδειξη συνέπειας των λόγων και των δεσμεύσεων του Κράτους.

Τέτοιες δράσεις εκ μέρους της Πολιτείας, που ενώ τις δικαιούνται οι ακρίτες όπως όλοι οι πολίτες της Χώρας μέχρι σήμερα δεν τις είχαν,
αποτελούν ελπίδα τόσο για τη βελτίωση και της θαλάσσιας μεταφοράς όσο συνολικά για το μέλλον της Γαύδου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνδράμανε για να γίνει το αίτημα πράξη"

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ