Ευχαριστούν μετά την ημερίδα για το Γεωπάρκο Σητείας

Newsroom
Newsroom

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» σε συνεργασία με το συντονιστή του Γωπάρκου Σητείας κ Περάκη Βαγγέλη, τον καθηγητή ΕΛΜΕΠΑ κ Βιδάκη Νικόλαο, το ΚΠΕ Ιεράπετρας, τη ΔΙΠΕ Λασιθίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας και την πρωτοβουλία της κας. Αγγελιδάκη Μαρίνας, οργάνωσαν  διημερίδα με θέμα «Γνωρίζοντας τα Εκπαιδευτικά προγράμματα Γεωπάρκου Σητείας.».

"Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ήταν μεγάλη και εισηγήσεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. συμμετείχαν γνώρισαν το Γεωπάρκο της Σητείας, τον πλούτο που διαθέτει, την επιστημονική του αξία, την συμβολή του στην περιβαλλοντική εκπαίδευση αλλά και τον ρόλο του στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της  περιοχής μας, μέσα από την σπουδαία αναγνώριση, ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο. Στόχος της ημερίδας ήταν οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαλεία που συντελούν στην διάχυσή της γνώσης τους  στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» ευχαριστεί τον συντονιστή του Γεωπάρκου κο. Περάκη Βαγγέλη για την ενημέρωση, τον κ Βιδάκη , τον υπεύθυνο του ΚΠΕ Ιεράπετρας κ Μυλωνάκη Ευστράτιο, τη ΔΙΠΕ Λασιθίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας και ιδιαίτερα την κα. Μαρίνα Αγγελιδακη  και κ Καναβάκη Ελευθερία (Ρίτσα) για την πολύτιμη συμβολή της στην οργάνωση Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην ημερίδα.

Έχει ιδιαίτερη αξία η παιδαγωγική αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και του φυσικού πλούτου του τόπου μας" αναφέρει σε σχετικό ευχαριστήριο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ