Φύτεψαν δέντρα στο Αστυράκι

Newsroom
Newsroom

Εθελοντική δράση από τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Με μια δεντροφύτεση στο χωριό Αστυράκι του Δήμου Μαλεβιζίου ξεκίνησε το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για το έτος 2023. 

Αστυράκι δενδροφύτευση

Με πρωτοβουλία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και σε συνεργασία με τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αστυρακίου, 100 μικρά πεύκα, χαρουπιές ,πρίνοι και κουκουναριές φυτεύτηκαν κοντά στο χωρίο σε σημεία που υπέδειξε γεωπόνος για  να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους. 

Αστυράκι δενδροφύτευση

Μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με τις οικογένειές τους βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στο γραφικό χωριό  και με τον απαραίτητο εξοπλισμό ολοκλήρωσαν σε λίγες ώρες  την δεντροφύτευση συνδυάζοντας τον εθελοντισμό με μια εξαιρετική βόλτα στη φύση. 

Αστυράκι δενδροφύτευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αστυρακίου για την αποδοχή της πρότασης δεντροφύτευση, τη συνδρομή του, καθώς και για το πλούσιο κέρασμα που ακολούθησε στον χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού.  

Αστυράκι δενδροφύτευση

Αστυράκι δενδροφύτευση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ