Φουλάρουν - λόγω κορωνοϊού - τα νοσοκομεία της Κρήτης

Φουλάρουν - λόγω κορωνοϊού - τα νοσοκομεία της Κρήτης

Στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νησιού βρίσκονται 88 ασθενείς με κορωνοϊό, 69 στις κλινικές Covid και 19 στις ΜΕΘ.

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία της Κρήτης. Πρόκειται, συνολικά, για 88 ασθενείς με κορωνοϊό, 69 νοσηλεύονται στις κλινικές Covid και 19 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Αναλυτικά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται 35 ασθενείς, 24 στην κλινική Covid και 11 στη Μ.Ε.Θ., στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου υπάρχουν 17 ασθενείς με κορωνοϊό, 12 στην κλινική Covid και πέντε στη Μ.Ε.Θ.
Στο νοσοκομείο Χανίων, νοσηλεύονται 19 άτομα, 18 στη μονάδα κορωνοϊό και ένα στη Μ.Ε.Θ., στο Ρέθυμνο 12 ασθενείς, έντεκα στην ειδική μονάδα και ένας στη Μ.Ε.Θ., στον Άγιο Νικόλαο νοσηλεύονται τρεις ασθενείς, δύο στην κλινική Covid και ένας στη Μ.Ε.Θ. Το νοσοκομείο Σητείας είναι «καθαρό» από ασθενείς, στην Ιεράπετρα νοσηλεύεται ένα άτομα στην ειδική μονάδα, όπως και στη Νεάπολη.

Ακόμα ένας νεκρός
Υπενθυμίζεται πως ένας 75χρονος άνδρας, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, άφησε την τελευταία του πνοή τη νύχτα στην κλινική Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς και οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. 
Πρόκειται για τον 11ο νεκρό στην Κρήτη από την αρχή της πανδημίας στη χώρα μας.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ