Φραγκίσκος Παρασύρης: Και επίσημα Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Newsroom
Newsroom

"Το ΠΑΣΟΚ σήμερα αναγεννιέται, συνεχίζει να αντανακλά τις δυνατότητες των ανθρώπων του τόπου μας, να είναι η δύναμη της αισιοδοξίας"

Και επίσημα Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ο Φραγκίσκος Παρασύρης, ο οποίος με ένα βίντεο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου. 

Στο μήνυμά του αναφέρει: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια πόλη που υπήρξε εργαστήρι πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών. Το Ηράκλειο παραμένει φάρος για όλη την Ελλάδα. Σε αυτή την πόλη θυμάμαι τους συμμαθητές και τους φίλους μου, τη γενιά που κλήθηκε να μεγαλώσει και να δημιουργήσει σε μια εποχή αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Προχωρήσαμε μπροστά, χωρίς σταθερές και χωρίς να μπορούμε να σχεδιάσουμε το αύριο. Σε αυτή τη γενιά ανήκει και σ’ αυτή την πόλη μεγάλωσε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. 

Τον ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση που μου απηύθυνε για συμπόρευση στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου. 

Όλοι μας σήμερα θέλουμε να ξεπεράσουμε τις διχαστικές λογικές, το λαϊκισμό και τη συντήρηση για να μπορέσει η κοινωνία να αναπνεύσει. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα αναγεννιέται, συνεχίζει να αντανακλά τις δυνατότητες των ανθρώπων του τόπου μας, να είναι η δύναμη της αισιοδοξίας. Να μετουσιώνει σε πολιτική πρόταση την εμπειρία των μεγαλύτερων, να αντανακλά και να αξιοποιεί τις δυνατότητες των νέων. Το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε, θα συζητήσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις για τον τόπο μας. Μαζί με τους άξιους συνυποψηφίους μου, τους οποίους τιμώ και σέβομαι θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Προσωπικά σε κάθε γειτονιάς της πόλης μας και σε κάθε χωριό του νομού μας θα δώσω τον αγώνα για δυναμική ανανέωση σε πολιτικές, νοοτροπίες και πρόσωπα για να επανασυνδεθεί η κοινωνία με την ιδρυτική ορμή της παράταξής μας».  

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ