Το επεισόδιο στο μπαρ, η επέμβαση του αστυνομικού, το μαχαίρωμα και ο πυροβολισμός

Newsroom
Newsroom

Επεισόδιο στο μπαρ ανάμεσα στον πατέρα του αστυνομικού και την παρέα 26χρονου, προκάλεσε την επέμβαση του 33χρονου αστυνομικού

Μια παρεξήγηση σε μπαρ ήταν που προκάλεσε τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό να επέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή. 

Ο 33χρονος αστυνομικός που ήταν εκτος υπηρεσίας φέρεται να διασκέδαζε επίσης στο μπαρ, όπως και ο δράστης του μαχαιρώματος, 26 ετών, μαζί με την παρέα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του αστυνομικού δούλευε στο μπαρ και φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στον πατέρα του αστυνομικού και τον 26χρονο και την παρέα του.

Ο αστυνομικός, βλέποντας την αναστάτωση, έσπευσε για να βοηθήσει να εκτονωθεί η κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριά στον αντίχειρα από τον 26χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ο αστυνομικός ανταπέδωσε πυροβολώντας. Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου από το Μυλοπόταμου καθώς και δύο συγγενών του 26χρονου, 28 και 22 ετών.

 

Δείτε επίσης:

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος χρησιμοποίησε μαχαίρι!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ