Γ. Ανδρουλάκης: Το 2023 θα είναι η χρονιά του Λασιθίου

Newsroom
Newsroom

Βασικό χαρακτηριστικό της φετινής χρονιάς όπως λέει, είναι το γεγονός πως ο σχεδιασμός που υπήρχε το περασμένο διάστημα έχει αρχίσει και ωριμάζει και πολλά έργα είτε υλοποιούνται είτε είναι έτοιμα προς υλοποίηση

Mε ευχές για μια καλύτερη και δημιουργική χρονιά και το μήνυμα πως το 2023 θα είναι η χρονιά του Λασιθίου, ο αντιπεριφερειάρχης του νομού Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης έκανε ποδαρικό στο Ράδιο Λασίθι παρουσιάζοντας συνοπτικά κάποια απ’ τα νέα δεδομένα που θα δει φέτος ο νομός. 

Βασικό χαρακτηριστικό της φετινής χρονιάς όπως λέει, είναι το γεγονός πως ο σχεδιασμός που υπήρχε το περασμένο διάστημα έχει αρχίσει και ωριμάζει και πολλά έργα είτε υλοποιούνται είτε είναι έτοιμα προς υλοποίηση. Μαζί με αυτά το Λασίθι θα δει πολύ σύντομα τα έργα για το νέο ΒΟΑΚ να ξεκινάνε και παράλληλα όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης είναι πολύ πιθανό εντός του 2023 να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του οδικού δικτύου παράκαμψης της Παχειάς Άμμου και η σύνδεση Καλό Χωριό – Γέφυρα Φρουζή, δύο έργα τα οποία έχουν πλήρως ώριμες μελέτες. 

Μαζί με αυτά το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη και τελικά όλη η χρονιά προβλέπεται άκρως δημιουργική για όλο το Λασίθι. 

Σημαντικό βάρος δίνεται φέτος και στον τουρισμό με το Λασίθι να εκπροσωπείται σε τρεις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς  σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Μεγάλη Βρετανία, ενώ συνολικά η Κρήτη θα συμμετάσχει σε 42 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε όλο το έτος.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε επίσης πως η φετινή χρονιά για την αντιπεριφέρεια ξεκινά με επίκεντρο στη Σητεία και έτσι σήμερα πραγματοποιείται σύσκεψη με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες από διάφορα Υπουργεία για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ζημιών στις πρόσφατες πλημμύρες και θα ακολουθήσει επίσκεψη στην πόλη.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Πηγή: radiolasithi.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ