Γ.Αλεξάκης: Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο ... για το δήμο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Ο Γιώργος Αλεξάκης συγκέντρωσε υπό την "ομπρέλα" ενός Think Tank ειδικούς σε διάφορους τομείς

Μία νέα πρωτοβουλία για την πόλη του Ηρακλείου εισάγει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Αλεξάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας στο "δρόμο" προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη 2023.

Στο πλαίσιο των επαφών του, προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά και ως αιρετός της Αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος Αλεξάκης συνένωσε υπό την "ομπρέλα" ενός Think Tank, μιας "δεξαμενής σκέψης", πληθώρα διακεκριμένων προσωπικοτήτων, από την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Οι διακεκριμένοι συμμετέχοντες  δέχτηκαν με χαρά να συμβάλλουν, ώστε το Ηράκλειο να γίνει Πόλη-Πρότυπο.

Στο Think Tank, που σκοπό έχει τον εμπλουτισμό του Οράματος για την πόλη του Ηρακλείου με εφαρμόσιμες ιδέες και προτάσεις σε όλα τα επίπεδα και τομείς δράσης, συμμετέχουν επιστήμονες, εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκοί και ερευνητές από διάφορα σημεία του κόσμου, που θα συζητούν, θα ανταλλάσσουν απόψεις και θα καταθέτουν καλές πρακτικές, προκρίνοντας λύσεις για τα προβλήματα του Δήμου Ηρακλείου.

Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση θα γίνει στο τέλος του μήνα. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τα ονόματα και τις ιδιότητες των 20 συμμετεχόντων στο Think Tank για το δήμο Ηρακλείου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ