Για 8η χρονιά ο περίπατος για την πρόληψη από τον σύλλογο "Ευ Ζω με τον καρκίνο"

Newsroom
Newsroom

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» θα πραγματοποιήσει και φέτος για 8η χρονιά, στις 22 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ, Περίπατο για την πρόληψη του Καρκίνου.

Το σημείο εκκίνησης και ο τερματισμός  θα είναι έξω από τη Λότζια, ενώ οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή, 25ης Αυγούστου, Πλατεία 18 Άγγλων, Λιμενοβραχίονας μέχρι την 1η στροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, διανύοντας μια απόσταση 4 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, "ο περίπατος αυτός γίνεται για να υπενθυμίσουμε σε γυναίκες και άνδρες ότι η πρόληψη είναι στο χέρι μας. Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στην ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο περίπατος δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, γι’ αυτό μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες, άνδρες και παιδιά κάθε ηλικίας.

Εγγραφές: www.efzo.gr

Η διάθεση του πακέτου συμμετοχής θα γίνει στις 16-17 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, στο γραφείο του συλλόγου, στην οδό Μάρκου Μουσούρου 20, στον 1ο όροφο, απέναντι από το ναό Παναγίας των Σταυροφόρων.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Συλλεκτικό μπλουζάκι, τσαντάκι πλάτης, ενημερωτικά έντυπα και άλλες εκπλήξεις.

Μαζί μας, θα βρίσκεται ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης», προκειμένου να ενημερώσει για τη δράση του αλλά και να λάβει δείγματα σιέλου από όσους το επιθυμούν (άνδρες και γυναίκες από 15-45 χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας), ώστε να βοηθήσουμε τους πάσχοντες από λευχαιμία και άλλους καρκίνους του αίματος με δωρεά μυελού των οστών".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ