Γιατί τα προϊόντα Συλλιγάρδος είναι τα πλέον κατάλληλα για το παιδί σας;

Γιατί τα προϊόντα Συλλιγάρδος είναι τα πλέον κατάλληλα για το παιδί σας;

Τα προϊόντα Συλλιγάρδος είναι υψηλής διατροφικής αξίας και φτιαγμένα από 100% κρητικό, αγνό γάλα, ιδανικό για τα παιδιά και συμβάλλουν με ιδιαίτερα ευεργετικό τρόπο στην ανάπτυξή τους.

Τα γαλακτοκομικά είναι από τις τροφές που παίζουν ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Όσο μεγαλώνει ένα παιδί αυξάνονται και οι ανάγκες του σε θρεπτικά συστατικά έτσι ώστε να υπάρξει ένας υγιής ρυθμός ανάπτυξης. Ένα από αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι το ασβέστιο που μάλιστα κατέχει και μια ιδιαίτερα σημαντική θέση καθώς η επάρκεια σε σχέση με την πρόσληψή του είναι απαραίτητη για το “χτίσιμο” ενός γερού σκελετικού συστήματος. Το γάλα όμως δεν αποτελεί την μοναδική πηγή ασβεστίου, πράγμα που σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι οι ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού ενός παιδιού είναι αυξημένες στην περίπτωση που δεν συνηθίζει να καταναλώνει γάλα μπορεί να πάρει τα απαραίτητα αυτά συστατικά από άλλες τροφές. Άλλες πηγές ασβεστίου, εξίσου καλές με το γάλα, είναι το λευκό γιαούρτι και το το τυρί . Πιο συγκεκριμένα, ένα κεσεδάκι λευκό γιαούρτι και μία μερίδα τυριού (30 γραμμάρια, δηλαδή 1 φέτα του τοστ ή 1 κομμάτι σε μέγεθος σπιρτόκουτου) προσφέρουν αντίστοιχη ποσότητα ασβεστίου σε σύγκριση με το γάλα. 

Προϊόντα Συλλιγάρδος

Συλλιγάρδος

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι τα προϊόντα τα οποία καταναλώνουν τα παιδιά να είναι αγνά και φρέσκα. Τα προϊόντα Συλλιγάρδος είναι υψηλής διατροφικής αξίας και φτιαγμένα από 100% κρητικό, αγνό γάλα, ιδανικό για τα παιδιά και συμβάλλουν με ιδιαίτερα ευεργετικό τρόπο στην ανάπτυξή τους. Ταυτόχρονα πρόκειται και για μια τοπική επιχείρηση πράγμα που εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί μια ακόμα σφραγίδα βεβαίωσης σε σχέση με την ποιότητά τους η στήριξή της σημαίνει άρρηκτα και άμεσα και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και κατά συνέπεια των αμιγώς ελληνικών προϊόντων. 

Πάντα δίπλα στον καταναλωτή, τα πλέον αγνά και φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα Συλλιγάρδος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για μικρούς και μεγάλους καλύπτοντας τις ανάγκες του οργανισμού σε ασβέστιο και άλλες θρεπτικές και απαραίτητες για τον οργανισμό ουσίες.  

Τα προϊόντα Συλλιγάρδος Ο.Ε.διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων και στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας στους Νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου & Ρεθύμνου.

Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονικη θα τα βρείτε σε καταστήματα με κρητικά είδη διατροφής.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ