Γίνεται… Ironman για το Αρκαλοχώρι: ένας αθλητής συγκεντρώνει χρήματα για την περιοχή!

Γίνεται… Ironman για το Αρκαλοχώρι: ένας αθλητής συγκεντρώνει χρήματα για την περιοχή!
Κατερίνα Μυλωνά
Κατερίνα Μυλωνά

Ο Μιχάλης Μανωλιούδης συμμετέχει στον πρώτο του αγώνα Full Ironman και, παράλληλα, ζητά προσφορές για τη δημιουργία ενός γηπέδου βόλεϊ στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου.

Της Κατερίνας Μυλωνά

 

 

Το 2015 συμμετείχε για πρώτη φορά στον Ημιμαραθώνιο Αρκαλοχωρίου και από τότε ερωτεύτηκε την περιοχή.

Ο ίδιος έλκει την καταγωγή του από το Ηράκλειο, θέτει ως στόχο του, όμως, να γίνει ξανά το Αρκαλοχώρι ο τόπος που τόσο αγάπησε.

Ο κ. Μιχάλης Μανωλιούδης προσπαθεί, μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο του αγώνα Full Ironman, στις 10 Ιουλίου στην Ελβετία, να συγκεντρώσει χρήματα για τη δημιουργία ενός γηπέδου βόλεϊ στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου.

 

Τονίζει πως «ο στόχος της καμπάνιας αυτής είναι διπλός, αφενός η δημιουργία του γηπέδου, αφετέρου η υλική και ηθική στήριξη της περιοχής και η υπενθύμιση ότι στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί».

Μιχάλης Μανωλιούδης

Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι 8.000 ευρώ και μπορεί κανείς να προσφέρει ως τις 21 Ιουλίου.

Η καμπάνια ξεκίνησε σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου.

Τα χρήματα της καμπάνιας θα καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής του γηπέδου βόλεϊ, στυλοβάτες βόλεϊ με δίχτυ, λείανση υπάρχουσας επιφάνειας/κάλυψη ρωγμών, τοποθέτηση πράιμερ, τοποθέτηση ελαστομερές, βάψιμο γηπέδου με ακρυλικό χρώμα και πιστοποιημένη διαγράμμιση, εργασίες περιβάλλοντος χώρου, λοιπό εξοπλισμό και φωτισμό.

Όποιος θέλει να στηρίξει την προσπάθειά του, μπορεί να μπει ΕΔΩ.

Η καμπάνια υποστηρίζεται από το Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος. Η χρέωση της πλατφόρμας είναι για Ελλάδα 6.9% +0.30 ανά δωρεά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ