Γνώρισε το www.stinporta.gr, το νούμερο 1 εργαλείο online αγορών!

Γνώρισε το www.stinporta.gr, το νούμερο 1 εργαλείο online αγορών!

Το www.stinporta.gr είναι δημιουργία τριών φίλων από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το νούμερο 1 εργαλείο, που ήρθε για να κάνει την καθημερινότητά σας εύκολη και λειτουργική! Το γνωρίσατε και το αγαπήσατε. Πολλοί από εσάς ήδη κάνατε και την πρώτη παραγγελία από τα αγαπημένα σας καταστήματα στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο και την οικονομία του τόπου σας. Χωρίς κανένα κόπο, τα ψώνια για το σπίτι ήρθαν στην πόρτα σας με ασφάλεια, ποιότητα και ευκολία.

Πώς ξεκίνησε όμως το www.stinporta.gr ;
Το www.stinporta.gr  είναι δημιουργία τριών φίλων από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ιδέα ξεκίνησε μέσα από την ανάγκη, όπως συμβαίνει συχνά. Όπως μας περιγράφει ο κ. Στέλιος Σμαραγδάκης συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του www.stinporta.gr, η ανάγκη ήταν αυτή που τον οδήγησε να πάρει ένα βράδυ τηλέφωνο τους φίλους του, Γιώργο Κεραμιτζόγλου και Φίλιππο Λιανδράκη, για να τους εκθέσει την ιδέα του για μια υπηρεσία, η οποία θα έδινε την δυνατότητα online παραγγελίας από τοπικά καταστήματα.

Ο ίδιος μας αναφέρει : «Ο ελεύθερος χρόνος στους ρυθμούς της καθημερινότητας είναι πολύτιμος. Οι ανάγκες όμως της οικογένειάς μας δεν σταματούν ποτέ.  Κατανάλωνα μεγάλο μέρος του χρόνου μου να μετακινούμαι στα αγαπημένα μου καταστήματα, για να αγοράσω τα ψώνια για το σπίτι. Γιατί αυτόν τον χρόνο να μην τον περνώ δημιουργικά μαζί με τους ανθρώπους που αγαπώ; Αυτό το ερώτημα έθεσα λοιπόν στον Γιώργο και στον Φίλιππο και έτσι ξεκινήσαμε την από κοινού προσπάθεια, για την δημιουργία του www.stinporta.gr

Η ιδέα λοιπόν με αρκετή δουλειά μετουσιώθηκε στην ιστοσελίδα www.stinporta.gr  .«Η δημιουργία μιας πλατφόρμας σαν το www.stinporta.gr δεν είναι απλή υπόθεση» μας λέει ο κ. Κεραμιτζόγλου Γεώργος, Τεχνικός Σύμβουλος. «Χρειάζεται ανάλυση των αναγκών και επιλογή των κατάλληλων τεχνολογιών, έτσι ώστε η τελική υπηρεσία να είναι κατανοητή και εύχρηστη, για τον  χρήστη. Η ομάδα μας καθημερινά προσπαθεί να βελτιώσει την υπηρεσία και να προσθέτει καινούργιες λειτουργίες τόσο για  τους συνεργάτες όσο και για τους καταναλωτές. Σκοπός μας, είναι να δώσουμε στις τοπικές επιχειρήσεις την δυνατότητα να έχουν μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο με πολύ χαμηλό κόστος, αλλά και την επιλογή στους καταναλωτές να ψωνίσουν από αυτές τις επιχειρήσεις, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική αγορά.»

Ο κ. Φιλιππος Λιανδράκης Υπεύθυνος Ανάπτυξης, μας εξηγεί την δυναμική και την προοπτική του www.stinporta.gr. «Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων για να ενταχθούν στην πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλη και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Αρχικά οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου αγκάλιασαν την ιδέα μας και μας εμπιστεύθηκαν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Είμαστε ευγνώμονες που οι συντοπίτες μας, μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή, γεγονός που αποδεικνύει την Κρητική αλληλεγγύη. Στα Χανιά και στο Ρέθυμνο συνεχώς προστίθενται καταστήματα, ενώ σε λίγο καιρό θα έχουμε παρουσία και στο Λασίθι. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Ο στόχος μας είναι το www.stinporta.gr να καλύψει κάθε γωνιά της Ελλάδας και να διευκολύνει την ζωή μας

Ποιο το όραμα των δημιουργών του www.stinporta.gr;

Για το όραμα του www.stinporta.gr  ο κ. Σμαραγδάκης μας είπε : «Το όραμά μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου με κοινά οφέλη για  καταναλωτές, παραγωγούς  και επιχειρήσεις. Το μότο μας «Ό,τι θες! Όπου το θες! Ότι ώρα θες!», εμπεριέχει το όραμα μας για το www.stinporta.gr.»

 

stin porta

Οι startupers ιδρυτές του www.stinporta.gr είναι η απόδειξη, ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με σκληρή δουλειά και επιμονή. Δοκίμασε κι εσύ το www.stinporta.gr και απόλαυσε τις δυνατότητες που σου προσφέρει.

Ό,τι θες! Όπου το θες! Ότι ώρα θες!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ