Γρ. Πασπάτης: «Ο Μητσοτάκης θα κάνει τα δύσκολα αυτή την τετραετία»!

Newsroom
Newsroom

«Δεν έχω καμία προσωπική πικρία για το αποτέλεσμα , αυτό που πρεσβεύω δεν είναι πλειοψηφικό ρεύμα στη ΝΔ» είπε ο γιατρός στα livetalks

Την ανάγκη να γίνουν μεγάλες τομές σε αυτή τη δεύτερη τετραετία της ΝΔ επεσήμανε ο Γιατρός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Πασπάτης, μιλώντας στα livetalks, τον Κώστα Μπογδανίδη και το Θέμα Κρήτης 103,1 ενώ ανέφερε ότι είναι βέβαιος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει στις πολιτικές αυτές, λέγοντας χαρακτηριστικά "Ο Μητσοτάκης είναι για τα δύσκολα" !

Ο κ. Πασπάτης είπε ότι παρά τον λαϊκισμό που είναι στο dna του Έλληνα, η ΝΔ επέβαλε την ατζέντα της, έπεισε τον κόσμο, έδωσε σιγουριά, αντίθετα με την αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο καταλόγισε ευθύνες για τη "νάρκη" όπως είπε της απλής αναλογικής.

Ο ίδιος επισήμανε ότι η ΝΔ είχε ξεκαθαρίσει την στάση της και δεν είχε συγγενείς πολιτικές δυνάμεις να κάνει συνεργασία.

Ανέφερε ότι ο ίδιος περίμενε την πρωτιά στην Κρήτη και ιδιαίτερα στον νομό, αφού έβλεπε το κλίμα ενώ για τη δική του παρουσία είπε χαρακτηριστικά :

«Δεν πήγα καλά. Είναι γιατί δεν μπορούσα να γίνω επαγγελματίας πολιτικός , είναι ορισμένα πράγματα που δεν μπορώ να τα ακολουθήσω . Και είναι φανερό ότι οι απόψεις που πρεσβεύω δεν είναι πλειοψηφικό ρεύμα στη ΝΔ ».

Και πρόσθεσε ότι εάν οι επόμενες εκλογές γινόταν με σταυρό, ο ίδιος δεν θα ήταν ξανά υποψήφιος, ενώ δεν απέκλεισε, υπό κάποιες προϋπόθεσεις, η ΝΔ να εκλέξει 4 βουλευτές στο Ηράκλειο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ