ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Αναβολή στη δίκη για το φονικό τροχαίο, με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη

Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση του 45χρονου οδηγού της μοιραίας Πόρσε

Χανιά τροχαίο Παναγιώτης Καρατζής
Photo Credits: @Intime

Στις 21 Ιανουαρίου 2026 αναμένεται να ξεκινήσει τελικά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στα Χανιά, η δίκη του 45χρονου για το τροχαίο με την Porsche, που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονου Παναγιώτη Καρατζή.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στις 11 το πρωί της Πέμπτης στα Δικαστήρια των Χανίων, μετά από την χθεσινή διακοπή. Το αίτημα για την αναβολή ζητήθηκε, όπως το parakritika.gr,  λόγω "προβλημάτων υγείας δικηγόρου του κατηγορουμένου". Tο δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα αναβολής, ωστόσο αποφάσισε να παραταθεί η προσωρινή κράτηση του 45χρονου.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι:

  • Επικίνδυνη οδήγηση λόγω κατανάλωσης οινοπνεύµατος και λόγω οδήγησης οχήµατος εντός κατοικηµένης περιοχής µε ταχύτητα που υπερβαίνει το επιτρεπόµενο όριο ταχύτητας κατά τουλάχιστο 40χλµ/ωρα, η οποία είχε ως αποτέλεσµα το θάνατο άλλου.
  • Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύµατος καθ’ υποτροπή.
  • Οδήγηση υπό την επίδραση φαρµάκων που σύµφωνα µε τις οδηγίες τους ενδέχεται να επηρεάζουν την ικανότητα οδήγησης.
  • Οδήγηση άνευ ικανότητας οδήγησης.
Image
Χανια τροχαιο πόρσε
Photo Credits: @Intime

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση